'Malvivint de la taronja' nominat als Premis Tresdeu 2019 - La dialéctica de las imágenes

Lo más reciente

24 de octubre de 2019

'Malvivint de la taronja' nominat als Premis Tresdeu 2019

El reportatge audiovisual, gravat mitjançant la tècnica del periodisme immersiu, està nominat a la categoria millor contingut radiofònic i audiovisual de l'any als Premis Tredeu 2019, que enguany es celebren sota la campanya #Conscients.

Aquest reportatge és el Treball Final de Grau de Comunicador Audiovisual i Periodista d'Onda, Cristóbal Gallego, i la periodista de Vila-real, Mónica Serrano. Presentat en juny davant el tribunal de la Universitat Jaume I i pujat a YouTube des del mes de Juliol, mostra la difícil situació a la qual s'enfronta el sector citrícola a la província de Castelló.

A través de testimonis i veu expertes com César Estañol, Carles Peris o Marta Sorlí, entre altres, es relata com la temporada passada va ser la pitjor dels últims 25 anys a causa d'una suma de circumstàncies que vam propiciar una "tempesta perfecta".

El període de votacions per l'elecció dels guanyadors i guanyadores de la nova edició de Premis Tresdeu romandrà obert fins al 24 de Novembre. Es pot votar al web de Tresdeu.
No hay comentarios:

Publicar un comentario